1. Naujienos, istorijos ir įvykiai
  2. Toyota C-HR
  3. Toyota C-HR Design
Spartusis pasirinkimas

Toyota C-HR Prologue

Drąsus tapo dar drąsesniu

Užtenka vieno žvilgsnio į koncepcinį automobilį Toyota C-HR Prologue, kad įsitikintumėte jo ištikimybe pirmtako DNR. Visgi tuo pat metu šis naujos kartos koncepcinis automobilis aiškiai skrieja savo dizaino trajektorija. Drąsioji Toyota C-HR Prologue koncepcija yra įrodymas, kad kai kurias taisykles lemta sulaužyti.

Patenkina visus pageidavimus

Modernus, sportiškas ir smagus koncepcinis automobilis Toyota C-HR Prologue nesileidžia į kompromisus. Didesni ratai ir kompaktiškos kėbulo formos sukuria siluetą, kurio tiesiog neįmanoma nepastebėti. Automobilio stilius dar labiau primena kupė, tačiau erdvės keleiviams yra daugiau. 

Aštrumas suderintas su glotnumu

Koncepcinis automobilis Toyota C-HR Prologue išreiškia judėjimo per paviršių kaitą. Tikslių formų perėjimas į organiškai gražų siluetą pabrėžia pagrindines dizaino savybes. Tuo pat metu stipraus charakterio linijos suteikia Toyota C-HR Prologue koncepcijai tvirtą vaizdinį įspūdį.

Unikaliai nepamirštamas

Kūjaryklio formos priekis yra susijungiančių formų ir firminio grafinio apšvietimo rezultatas. Koncepcinio automobilio Toyota C-HR Prologue priekinė dalis primena pirmyn pasiruošusį plaukti ryklį kiaurai smelkiančiu žvilgsniu. Toks motyvas išlaikomas per visą kėbulą, kuris atrodo unikaliai estetiškai – kaip niekas kitas kelyje. 

Daugiau nei du tonai

Kontrastingų spalvų – sidabrinės „Metal Silver“ ir juodos „Carbon Black“ – porą koncepcinis automobilis Toyota C-HR Prologue papildo trečiuoju spalviniu akcentu „Sulphur“. Šis bebaimis, pasitikėjimu pulsuojantis dizainas nuo pat pradžių buvo kuriamas taip, kad išsiskirtų savo trispalviu deriniu. Ateitis jau čia ir ji yra ambicinga. Ar norite ją pamatyti pirmieji?