1. Naujienos, istorijos ir įvykiai
  2. Naujasis Land Cruiser
Spartusis pasirinkimas

GRĮŽIMAS PRIE IŠTAKŲ

Pristatome visiškai naują Land Cruiser, kuriame naujos kartos standartai derinami su tradicinėmis savybėmis, dėl kurių Land Cruiser vardas jau daugiau nei 70 metų yra tvirtumo ir ilgaamžiškumo simbolis. Legendinis Land Cruiser DNR derinamas su naujomis technologijomis, kad automobilis ir toliau būtų pritaikytas bekelei bei kasdieniam naudojimui.

Naujojo Land Cruiser rezervacijas pradėsime priimti sausio mėnesį, o pirmieji automobiliai pirkėjus pasieks 2024 metų rudenį.

Vienas perkamiausių modelių per pastaruosius 70 metų – daugiau nei 11,3 milijono automobilių

Galingas paveldas

Pirmasis Land Cruiser nuo konvejerių nuriedėjo 1951 m. rugpjūčio 1 d. ir iš pradžių buvo vadinamas Toyota BJ. Kiek vėliau jis įrodė savo galimybes ir tapo pirmuoju automobiliu, sėkmingai įkopusiu į 2 390 metrų aukščio Fudžio kalną.

Nuo to laiko Toyota ir Land Cruiser misija buvo siūlyti automobilį, kuris patogiai ir saugiai nuvežtų jus į kelionės tikslą – net ir atšiauriausiomis sąlygomis.

Naujovės ir tradicijos

Automobilis sujungia paveldą ir šiuolaikines tendencijas, dvelkdamas nesenstančia išvaizda. Naujoviškai kampuotas Land Cruiser dizainas pabrėžia funkcionalume slypintį grožį.

Keleivių salonas yra funkcionalus, tipiškas visureigiui, jame įrengiamos penkios arba septynios sėdimosios vietos. Ekrano skydelį lengva skaityti, o mygtukai ir jungikliai suprojektuoti taip, kad jais būtų patogu naudotis net važiuojant nelygiu pagrindu. Didžiausias dėmesys skiriamas matomumui iš vairuotojo sėdynės.

Nauja platforma, didesnis galingumas

Naujasis Land Cruiser išlaiko klasikinę, tvirtą rėminę konstrukciją ir seka didesniojo Land Cruiser 300 pėdomis: jame pritaikoma nauja GA-F platforma, užtikrinanti dar geresnes savybes bekelėje. Naujasis rėmas yra 50 % standesnis, o bendras kėbulo ir rėmo standumas padidėjo 30 %.

Naujas elektroninis vairo stiprintuvas

Pirmą kartą į Land Cruiser montuojamas elektroninis vairo stiprintuvas. Tai sumažina vairo apkrovą važiuojant bekele ir leidžia sklandžiau bei lengviau manevruoti važiuojant bet kokiu greičiu. Naujojo Land Cruiser Toyota Safety Sense saugos pakete, be kitų vairuotojo pagalbos sistemų, yra ir eismo juostos laikymo pagalba.

Naujos transmisijos

Naujasis Land Cruiser pristatomas su 2,8 litro dyzeliniu varikliu, sureguliuotu taip, kad būtų užtikrintas puikus našumo ir ekonomijos balansas. 204 AG / 150 kW / 500 Nm variklio pajėgumas išnaudojamas pasitelkiant naują aštuonių laipsnių tiesioginio perjungimo automatinę pavarų dėžę. Automobilis gali vilkti iki 3 500 kg sveriančią priekabą.

Land Cruiser First Edition

Pirmasis į Europą atkeliavo specialus First Edition modelis, kurį galima užsisakyti nuo sausio mėn.

Riboto tiražo specialaus modelio Europos rinkai bus pagaminta 3 000 automobilių, kurie ypatingais dizaino elementais pabrėžia Land Cruiser paveldą ir tikrą visureigio charakterį. Detalės – klasikiniai apvalūs priekiniai žibintai ir dvi specialios dviejų atspalvių spalvų schemos: Sand (ruda) ir Smoky Blue (mėlyna).

NAUJOJO LAND CRUISER GALERIJA

Atraskite naująjį Land Cruiser, kuris sujungia tradicijas ir naujoves.

Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio. Dėl galimos įrangos kreipkitės į artimiausią įgaliotąją Toyota atstovybę.